AxualJobs Digital marketeer gezocht!

Digital marketeer gezocht!

VideoWij zijn @Axual, een toffe startup die mooie klanten zoals Rabobank helpt hun data gedreven use cases te realiseren zodat zij hun klanten optimaal kunnen bedienen. Daarvoor hebben we een indrukwekkende productsuite en bieden we training en ondersteunende diensten.

We zijn hard op zoek naar een digital marketeer die ons voor ons een gedegen marketingstrategie opzet.

Jij zorgt ervoor dat ons producten en diensten onder de aandacht komen bij de juiste bedrijven en personen en je zorgt ervoor dat we alle kanalen optimaal inzetten; van website tot social media. Hiervoor plan je minimaal 1 jaar vooruit, en zorg je ervoor dat je de juiste middelen hebt gealloceerd om de strategie te kunnen uitwerken. Daarnaast zorg je dat Axual ook offline goed vertegenwoordigd is op op relevante evenementen zoals congressen en meetups.

Je bent eigenwijs, proactief, en je doet er alles aan om onze business te doorgronden, zodat jij onze boodschap optimaal kan verkondigen. Daarin neem je zelf de verantwoordelijkheid en werk je nauw samen met het management (Jeroen & Joris) en business development (Kees). Jij laat ons weten hoe wij JOU moeten faciliteren om tot het beste resultaat voor Axual te komen, en onderbouwt dit vanuit jouw marketing ervaring.  Je beheerst zowel de Engelse en Nederlandse taal uitstekend. Als je ervaring hebt met digital marketing bij een tech startup of scale up heb je een streepje voor.
Als laatste houd je van de dynamiek van een startup en begrijp je dat we soms gewoon even met zijn allen moeten knallen om dingen af te krijgen 🙂

Voel jij je aangesproken? Heb je vragen n.a.v. de vacature? Stuur me een berichtje of bel me, en ik drink graag een kop koffie met je.

Joris (06 15 24 72 41)